(The push by) Damla - Hur man tar sig igenom ett misslyckande

I veckans avsnitt träffar jag Damla som är grundare av The Push by Damla som är Cirkelträning fokuserat på kvinnor och som en gång i tiden drömde om att bli dansare.

Hennes usp är inklusivitet, öppenhet och gemenskap. Vi pratar om förortsuppväxten, hur den har präglat henne och format hennes syn för gemenskap, vi går också in på hur hon kom in på träning, vågade starta eget i en såpass konkurrenskraftig bransch, hur man särskiljer sig från och andra. Vi pratar vikten av frihet i sitt arbete, "duktig flicka syndromet" och sorgen av att få sparken och känna misslyckande när det inte blir som man tänkt sig och hur man tar sig igenom det.


"Olycka = många för det som förväntas av dem istället för att göra det dem brinner för."


Tips! Om du inte vet vad du ska göra i ditt liv, skriv ett brev till dig själv. Vad har du arbetat med i livet, vad tyckte om du om jobbet? Varför var det roligt? När var du som lyckligast?


Vi går också in på vikten av inre och yttre hälsa, varför det är viktigt med det inre, hur vi kvinnor ska träna utefter vår hormonella cykel, hur mycket vi orkar och tips och råd kring detta.Producent: igor.tegel@gmail.com
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.