Stina Lönnkvist - Att skaka om en hel bransch med CBD

I dagens avsnitt träffar jag ingen mindre än CBD entreprenören Stina Lönnkvist som är medgrundare av hudvårdsvarumärket Mantle.

Stina har gjort en spännande karriärresa som började med studier på Handelshögskolan i Stockholm där dem flesta drömde om att arbeta med finans men Stina drömde om annat. Hon lanserade Noa Active Herbs, en koffeinfri funktionsdryck med naturliga ingredienser och fick då mersmak för entreprenörslivet, efter det blev hon yogalärare och arbetade även som konsult inom varumärkesbyggande och hjälpte andra bolag att ta sig fram på marknaden.


En tid senare träffade Stina sin medgrundare Josefin och iden till CBD-varumärket Mantle föddes, som idag är på allas läppar.

Vi pratar om hur man rullar ut en helt ny okänd produkt på marknaden, hur pandemin påverkat lanseringen, att inte spela på människors problemområden - utan att våga göra helt tvärt om men också hur man vågar gå emot rabattkampanjerna.


Vi går också in på motgångar, långsiktighet VS kortsiktighet, vad som driver Stina men också om hennes egna personliga varumärke och hur hon tänker kring det.


Producent: igor.tegel@gmail.comSee acast.com/privacy for privacy and opt-out information.