Micke Hermansson - Presentationsproffset delar sina bästa knep

I veckans avsnitt träffar jag Micke Hermansson, före detta lärare och grundare av det pedagogiska konceptet Grej of the day som har blivit en internationell succé och förändrat undervisningen och inlärningen inom skolvärlden i över 10 länder.


Att Mickes påhittiga inlärningskoncept skulle bli så uppmärksammat och banbrytande som det blev hade han aldrig kunnat gissa – vilket öppnade dörren för en helt ny karriärväg. Vid 50 års ålder valde han att lämna läraryrket och idag föreläser han på heltid som presentationsexpert, har haft ett TEDx och jobbar tillsammans med bland annat multinationella företag. Utöver att vara presentationsexpert inom retorik, storytelling och pedagogik, är Micke författare till flera böcker och har en superkraft som handlar om att nörda ner sig ordentligt i olika typer av kunskap och han ger sig inte förrän han kan ALLT. Hemma har Micke samlingar med faktaböcker och läser cirka 52 böcker per år.


Vi går in på inlärningsmetoden "grej of the day" och vad denne innebär. Hur håller man en killer presentation? Vilka delar är avgörande? Vilka handfasta tips har han? Och hur kan man applicera detta på många olika sätt att marknadsföra eller sälja in sig själv.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.