Josefin Dahlberg - Att släppa självdestruktiva beteenden

I veckans avsnitt pratar jag med Josefin Dahlberg. Josefin pratar mycket om det inre arbetet i sina kanaler, hon har även släppt boken Soul Work och Soul Planner, hon håller i online-kurser just kring det inre arbetet; om att arbeta på sin självkänsla, hur man tacklar kritiska tankar och hur man möter sitt inre barn.


Vi går in på Josefins barndom och hur hon växte upp med sina äldre systrar och sin ensamstående mamma som kämpade för att få ihop det. Hon delar hur det var att växa upp med en pappa som hade alkoholproblem och hur detta påverkade henne, om hur hon själv började dricka vid 10 års ålder eftersom att det var för jobbigt att vara med sina känslor och känslan av att inte bli sedd eller uppskattad av sina föräldrar. Idag har hon varit nykter i över 10 år och delar med sig kring orsakerna till detta men också om vad som fick henne att fatta beslutet att lämna topp-jobbet inom mode och följa sin nya riktning.


Vi pratar också om att söka bekräftelse i tidig ålder, hennes svårigheter att koncentrera sig i skolan, självdestruktiva beteenden i tonåren och hur man utåt sett inte märkte någonting.

Också hur Josefin behövde presentera för att bli värdefull och intog olika roller, som vi alla gör, som inte var hennes sanna jag.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.