Dia Jovanovic - Jonglerar Aeris Cocktail och skådespeleri

I veckans avsnitt pratar jag med Dia Jovanovic som driver Köpenhamnsbaserade företaget Aeris Cocktail tillsammans med sin pojkvän Nik Neubauer. De tillverkar handgjorda cocktails i högsta kvalité med filosofin - look good, taste even better. Hon arbetar också som skådespelerska vid sidan av företagandet och studerade i tidigare år vid Copenhagen Business School där hon senare arbetade som management konsult.


Vi går in på Dias uppväxt i Helsingborg med en ensamstående förälder under 90-talets Sverige, vad hon drömde om som liten och hur hon resonerar kring att läsa vidare och vad som krävs.

Dia berättar om hur hon kom in på skådespeleri men också sanningen bakom att driva företag, om utmaningarna men också om hur de har gått tillväga för att synas på modeveckor och tillsammans med varumärken som så som Chimi, All Blues, Tekla och Highsnobiety, bara för att nämna några få.


Vi går också in på vad hon hade gjort annorlunda om hon fick ge sitt 20-åriga jag råd och vad som är hennes drivkrafter samt krav på sig själv.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.