57. Shutter Island

Placering 57 – Fyrtiofjärde avsnittet av 100MICC Podcast, i samarbete med MovieZine.


Denna vecka har lyssnarna bestämt att vi ska snacka om Martin Scorseses "Shutter Island", innan dess leker vi "Vem är vi på väg?" och snackar om bland annat filmerna vi tog fram som inte vann omröstningen.


God lyssning!


| Facebook: 100 MICC podcast |

| Twitter: @100Micc |

| Instagram: @100micc |


Intro - (00:00)

Kandidaterna - (04:45)

Vem är vi på väg? - (15:28)

Shutter Island - (29:32)


Just nu får du 10% rabatt på Sudio.com när du köper två produkter. Med koden "100MICC" får du 15% rabatt på hela sortimentet. Slå ihop båda rabatterna för att få totalt 25% rabatt på hela ditt köp.



Vår IMDB topp 100-lista:

www.imdb.com/list/ls099380504/


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.